Viltmenyer

Meny  1

Konjakk gravet laks

på toast,salat og sennepsaus

Allergener:Hvetemel,sennep

 

Hjortemedaljong

ovnsbakt gresskar, bressert sjalottløk

rødvin- og soppsaus

potetterrin

Allergener:selleri,egg

 

Sjokoladefondant

lun sjokoladesaus, vaniljeis, karamellisert sitrussest

Allergener:Hvetemel,egg,melk

 

Meny 2.

 

Terøkt andebryst

vannkarsesalat,krydderkokt pære og madeirasaus

 

Vildsvinfilet

konjakkstuet sopp,kastanjer, ovnsbakte rotfrukter

røsti-poteter

 

Vanniljepanna Cotta


bærsalat, bringebær- pasjonsfrukt "shot"

 

Meny 3.

 

Kaldrøkt kveite

stuet fernnikel og spinat og lagsildrogn

 

Saltinnbakt storfe ytrefilet

Glassert løk, ovnsbakte rotgrønnsaker,rødvinsause

pommes macare

 

Sjokoladeterrin

appelsinsaus og friske bær

Tilbake