Selskapsmeny

Forretter

Gravlaks med sennepsaus Kr 65,-
Røkelaks m/eggerøre på toast Kr 55,-
Melon og spekeskinke Kr 55,-
Rekecocktail med toast Kr 50,-
Glassert ørretfilet med urtesaus Kr 50,-
   

 

Hovedretter
Alle hovedretter serveres 2 ganger med 3 typer grønnsaker, saus, kokte eller urtebakte amadinepoteter.
Husk; Dette er priser for catering og ikke for selskap på Arontunet

UNDER 10 KUVERTER ER PRISEN 20%DYRERE FOR ALL CATERING

 

Svinestek m/ Surkål og tyttebær Kr 185,-
Svinekam, sjampingjongsaus og friske grønnsaker Kr 190,-
Kalvestek m/ fløtesaus, gulrøtter, ertet og blomkål Kr 230,-
Kalvefilet m/rødvinsaus, sukkererter, blomkål, broccoli. Kr 320,-
Reinsdyrstek m/ viltsaus, bacon, rosenkål og gulrøtter Kr 300,-
Oksestek m/ peppersaus, ovnsbakte rotfrukter Kr 230,-
Lammestek, urtespekket m/ urtesaus, gulrøtter og brokkoli Kr 240,-
Elgstek m/ viltsaus, rosenkål og gulrøtter Kr 310,-
Salt kjøtt og flesk m/ kålrotstappe Kr 200,-
   
Kalvefrikasse med sukkererter, brokkoli Kr 195,-
Helstekt ytrefilet av okse m/ peppersaus, gulrøtter,
brokkoli.
Kr 295,-
Lammefilet m/ urtesaus, brokkoli og gulrøtter Kr 245,-
Helstekt entrecôte m/ rødvinsaus, ratatuille. Kr 280,-
Helstekt indrefilet av svin m/ Choronsaus, asparges og grillede tomater.  

Kr 310,-
Helstekt indrefilet av okse m/ Bearnaisesaus, sjampinjonger,
og brokkoli
Kr 310,-
Roastbiff m/peppersaus, fløtegrat. potet og salat Kr 180,-

 

Desserter

Karamellpudding Kr 65,-
Sjokolademousse Kr 65,-
   
   
Baileysmousse Kr 85,-
Vaniljeis servert m. varme bjørnebær Kr 60.-
Riskrem m. rød saus Kr 55,-
Creme Brullé Kr 65,-
Timamisu , italiensk ostekake Kr 80,-
Multekrem Kr 80,-
Tilbake