Norsk tradisjonsmat

Lapskaus (Pr.liter)

Allergener: Selleri,hvetemel

kr 120,- med flatbrød.

Erter, kjøtt og flesk

Allergener: Melk

kr 160,- med kålrabistappe og kokte poteter.
Salt lammebog i skiver kr 200,- med løksaus, kålrotstappe og kokte poteter.
Småstek (bankekjøtt) kr 170,- med kålstuing, tyttebær og kokte poteter.

Spekeanretning

Allergener:Hvetemel,egg,selleri,melk

kr 220,- Spekeskinke, fenalår, morrpølse, salami, eggerøre, potetsalat, rømme, flatbrød, loff og smø

Grillet laks m. sandefjordsmør

Allergener:Melk

kr 170,-  med syrlig agurksalat og kokte poteter
     

 

Prisene er pr. kuvert (Min. 10 kuv.)

Egne priser for selskap på Arontunet

Tilbake