Forretter



 1. Smørstekte kamskjell
     Kamskjell servert i sprø urteskål med avokadosalat og urtehollandaise

Allergener: hvetemel,bløtdyr, soya


 

2. Kylling og gåselever terrin
    Servert på toast med valnøtter, salat, eplekompott

Allergener:Hvetemel,nøtter
 

3. Urte- og chilimarinert scampi

     safranris,salat ,ingefærglace

Allergener:skalldyr
 

 4. Skalldyr mousse

    agurk,mangosalat og trøffelvinagrett

Allergener:melk,skalldyr

 

5. Melon og spekeskinke

   servert med fetaost, ristede greskarkjerner, olivenolje og salat
 

 6. Kaldrøkt kveite

     Fernnikelstuet spinat og lagsildrogn

Allergener: fisk
 
 

7. Røkt andebryst
    Krydderkokt pære,madeirasaus og salat

Allergener: 

 

 8. Konjakkgravet laks

     servert på toast,salat og sennepsaus

Allergener: Hvetemel,sennep
 

Tilbake